Bestellen

Met uiterste zorg en precisie leveren wij uw ERGOHUMAN bureaustoel bij u af op het door het opgegeven afleveradres.

Mocht er onverhoopt iets niet naar wens of mis zijn, neemt u dan alsjeblieft contact met ons op via de klantenservice. We zijn u graag van dienst!

Wij proberen de bureaustoelen van alle benodigde informatie te voorzien op onze webshop. Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet uw vragen te stellen via info@ergohuman.nl of 023 - 3030 345 . Er zijn goede productfoto's en teksten en collega's met kennis aanwezig om u verder te helpent!

Alle ERGOHUMAN bureaustoelen zijn op voorraad en per direct leverbaar!

..... en kunnen wij meteen naar u versturen zodra de betaling aan de orde gekoppeld is. Bij een bestelling via onze webshop ontvangt nog een Track and Trace code van zodra de zending aangeboden is aan onze transporteur DPD.

Bestellingen met verzending naar het buitenland (buiten Benelux, Frankrijk en Duitsland) kunnen andere levertijden hebben en aanvullende verzendkosten. Voor meer informatie neem contact op met onze klantenservice.

In principe leveren wij bestellingen in een volledige levering. Als gevolg van verschillende niveaus van beschikbaarheid kan het voorkomen dat wij genoodzaakt zijn om in deelleveringen uitleveren. Wij zullen u onmiddellijk informeren omtrent eventuele deelleveringen.

Let op: Het is, ondanks de grote voorraad, niet altijd mogelijk om in een winkel of onze showroom in Haarlem per direct bureaustoelen af te halen. Belt u svp even van tevoren op 023 - 3030 345 voor de beschikbaarheid

Wij helpen u ook graag verder met alle benodigde informatie en zo mogelijk ook een proef bureaustoel bij een mogelijke bestelling van meerdere stuks

 

Interesse? Stuur een e-mail naar info@ergohuman.nl t.a.v. Richard Hollander of bel naar: 026-353 0 253

Richard Hollander
ERGOHUMAN BENELUX