Verkoper via bol.com
• Veilig en vertrouwd (achteraf)betalen
• Levering proefstoel mogelijk!
• Minimaal 24 maanden garantie
• Verzending in Nederland en België
• Showroom in Haarlem
Persoonlijk advies nodig?
Bel 023 - 3030 345
Mail: info@ergohuman.nl

ERGOHUMAN & Dynamic Chairs

Dynamic Chairs is de exclusieve verkoop en service organisatie voor Comfort Office Furniture voor de Benelux. Dynamic Chairs heeft in 2008 de Ergohuman, Ergohuman-Plus, Enjoy, Nefil, Mirus, Brent en de Lii geïntroduceerd in de Benelux met medewerking van een aantal geselecteerde dealers. De locatie van deze dealers en telefoonnummers van onze dealers met showroom kunt u vinden onder onze contact pagina. Wij leveren uit eigen voorraad binnen 3-5 werkdagen direct aan consumenten en bedrijven na ontvangst van de bestelling.

Direct vanuit de importeur

Ook voor praktische, ergonomische en mooie bureaustoelen bent u bij ERGOHUMAN aan het juiste adres. Ons assortiment biedt veel mogelijkheden om van uw kantoor of bedrijfspand een strakke hippe ruimte te maken. Al onze design bureaustoelen zijn van hoge kwaliteit en bieden we tegen laagste prijzen. De design bureaustoelen die u bij ons vindt, zijn geïnspireerd op bekende ontwerpen uit de vorige eeuw.....en als exclusieve importeur, zonder tussenschakels uiteraard alles tegen de beste prijzen van Nederland.

Nederlandse norm voor burostoelen

Een goede bureaustoel of kantoormeubel is onmisbaar bij elke werkplek. Bij ERGOHUMAN kunt u bureaustoelen kopen en vergelijken. Afhankelijk van uw budget en de gewenste uitstraling hebben wij een ruime collectie kantoorstoelen. Van ergonomische bureaustoelen, NPR uitvoeringen, 24 uurs bureaustoelen en bureaustoelen tot 130 kg. Onze Arbo-deskundigen scannen vrijblijvend uw werkplek op ergonomische en technische aspecten volgens de nieuwste Arbonormen. Uiteraard is een bureaustoel proefplaatsing in overleg altijd mogelijk.

NEN-EN 1335 en NPR 1813

De Nederlandse praktijkrichtlijn voor kantoorstoelen de NPR 1813 is herzien. Deze praktijkrichtlijn vervangt samen met de Europese norm NEN-EN 1335 de Nederlandse norm voor kantoorstoelen NEN 1812 uit 2000. Klik hier voor onze NPR stoel.

Onze drijfveer en assortiment ergonomische bureaustoelen

Ergohuman.nl is een toonaangevende online ergonomie provider sinds 2006 en hebben gemiddeld 4-sterren ratings van onze klanten ontvangen voor het aanbieden van voor het verkopen van de beste ergonomische bureaustoelen en ultieme klantenservice. Voelt u zich vrij om onze online reviews door te lezen wat onze klanten over ons te zeggen hebben

Ergohuman.nl is opgericht en wordt beheerd door Richard Hollander; een Certified Professional Ergonoom en ingenieur. Het doel van Ergohuman.nl is om onze bezoekers en gebruikers te informeren over de voordelen van goede ergonomische bureaustoelen, in het bijzonder de vele Ergohuman modellen. We zijn een team van deskundigen die samen met u proberen u de juiste ergonomische bureaustoel voor uw kantoor of werkruimte te vinden.