Voor wedetverkopers

ERGOHUMAN gelooft in de kracht van samenwerken. Daarom werken wij dan ook graag samen met andere ondernemers om onze bureaustoelen te verkopen. Hiervoor hebben wij een partnerprogramma opgezet. Wij werken met zeer gunstige commissies voor onze wederverkopers.

De informatie voor in uw winkel, showroom of website krijgt u van ons aangeleverd, u bent natuurlijk vrij om deze informatie aan te passen. Er zijn goede productfoto's en teksten beschikbaar zodat u binnen een mum van tijd aan de slag kunt!

Wilt u meer informatie over het partner programma en de commissies die daarbij horen? Neem dan contact met ons op!

Het reseller-programma is beschikbaar voor alle klanten van ERGOHUMAN, zonder beperkingen. Een korting is van toepassing na het creƫren van uw eerste account en bestelling. Reseller korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen of speciale aanbiedingen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Als reseller, ontvangt u procentuele korting op al onze producten (tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Het bedrag van de korting is afhankelijk van de omvang, inzet en loyaliteit van uw partnerschap.

-De eerste bestelling wordt geleverd per vooruitbetaling. Bestellen op rekening is onder bepaalde voorwaarden mogelijk.

U dient als bedrijf ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel en actief te zijn in Nederland. Wij ontvangen graag een recent KvK uittreksel van uw firma per fax of e-mail.

Wij helpen u graag verder met alle benodigde informatie en zo mogelijk ook een proef bureaustoel voor uw showroom

 

Interesse? Stuur een e-mail naar info@ergohuman.nl t.a.v. Richard Hollander of bel naar: 026-353 0 253

ERGOHUMAN
Richard Hollander - Dynamic Chairs