Wie Zijn Wij?

Ergohuman.nl is het online verkoopkanaal van Dynamic Chairs en Ergohuman Benelux.


Dynamic Chairs is de exclusieve verkoop en service organisatie voor Comfort Office Furniture voor de Benelux.
Dynamic Chairs heeft in 2008 de Ergohuman-Plus, Ergohuman, Enjoy, Nefil, Mirus, Brent en de Lii geïntroduceerd in de Benelux met medewerking van een aantal geselecteerde dealers. De locatie van deze dealers en telefoonnummers van onze dealers met showroom kunt u vinden onder onze 'Contact' pagina.

 Wij leveren uit eigen voorraad binnen 3-5 werkdagen direct aan consumenten en bedrijven na ontvangst van de bestelling en betaling.

Op zoek naar deskundige informatie over Ergohuman bureaustoelen


Ergohuman.nl

Ergohuman.nl is uw online bron voor alle zaken rondom de bureaustoelen van Ergohuman; één van de populairste ergonomische bureaustoelen op de markt.

We zijn ook de grootste geautoriseerde Ergohuman dealer in de Benelux en Scandinavië. Als een erkende importeur, kunt u er zeker van zijn dat elke Ergohuman bureaustoel gekocht van Ergohuman.nl standaard geleverd met volledige 24 maanden garantie en alle benodigde ondersteuning.

Ergohuman.nl is opgericht en wordt beheerd door Richard Hollander, een Certified Professional Ergonoom en ingenieur. Het doel van Ergohuman.nl is om onze bezoekers te informeren over de voordelen van ergonomische stoelen, in het bijzonder de vele Ergohuman modellen. We zijn een team van deskundigen die samen met u proberen u de juiste Ergohuman stoel voor uw kantoor of werkruimte te vinden.


Een Vertrouwde Online Retailer

Ergohuman.nl is een toonaangevende online ergonomie provider sinds 2006 en hebben 4-sterren ratings van onze klanten hebben ontvangen voor het aanbieden van wereldklasse klantenservice, en voor het verkopen van de beste ergonomische bureaustoelen. Voel je vrij om onze online reveiws om te lezen wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Onze stoelen zijn volledig ergonomisch, van hoogwaardige kwaliteit en bedoeld voor langdurig dagelijks gebruik. tevens zijn de bureaustoelen voor 98% recyclebaar.

Met onze ergonomische stoelen creeëren wij betere werkomstandigheden omdat deze het maximale comfort en houding controlle bieden.

De verschillende series bureaustoelen die wij aanbieden werden ontworpen dank zij hoge investeringen in research en ontwikkeling. Elke Ergohuman stoel die wij aanbieden om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze strenge ergonomische normen geëvalueerd.


Ons team

Onze specialisten zijn hier om te helpen. Team van experts Ergohuman.nl is gewijd aan het bevorderen van de gezondheid via ergonomische onderwijs, en op het bevorderen van duurzame relaties door middel van een uitstekende klantenservice. Deze deskundigen hebben een ergonomische training ontvangen van onze in-house ergonoom en CEO, Richard Hollander staan klaar om al uw vragen of opmerkingen bij het kiezen van de juiste Ergohuman stoel te beantwoorden. U kunt ons daarom te allen tijde contacten op 023-3030345, email ons op: info@dynamicchairs.com.Contact Informatie

Ergohuman Benelux

Zijlweg 53 (showroom)

Telefoon: 023-3030345

E-mail: info@dynamicchairs.com

Openingstijden: ma-vr 08:00-07:00, za 10:00-18:00

Retourzendingen: Alle zendingen kunnen worden gericht aan ons magazijn; details zijn te vinden bij 'ruilen en retourneren'.